Новости

АКЦИИ ВО СЕПТЕМВРИ / ОКТОМВРИ !

 АКЦИЈА Папаја 35, 60 таблети/пакување: -20% !!!     

 

 

повеќе

NATTO NKCP

Јапонската компанија Daiwa Pharmaceutical го произведе Natto NKCP natokinaza - стандардизиран екстракт од natto bacillus култура (bacillope ...

повеќе

БИОБРЕН МГН-3 - БАЗИЧНИ И КЛИНИЧКИ СТУДИИ

Јапонската компанија Daiwa Pharmaceutical постојано вложува во научни истражувања. Затоа, Био Бран/МГН-3 е еден од нај ...

повеќе

NATTO NKCP

 Јапонската компанија Daiwa Pharmaceutical го произведе Natto NKCP natokinaza - стандардизиран екстракт од natto bacillus култура (bacillopeptidase F) во мали таблети без мирис, отстранет витамин К, не содржи ГМО, овозможувајќи сите да можеме да уживаме во бенефитот на natto!

 НКЦП натто 60 таблети/кутија , 125мг/тбл.  

Се препорачува да се користат по една до две таблети (125-250мг) навечер, после оброк.

Повеќе >>>БИОБРЕН МГН-3

БиоБрен е оригинален јапонски производ и претставува арабиноксилан комплекс добиен од оризови влакна под дејство на ензими од шитаке печурки. Готовиот производ не содржи печурки и е безбеден при појава на алергии од печурки.


Кутија со 50 табл. - 1 таблета содржи 250 мг Arabinoxylan compound

Кутија со 30 кесички - 1 кесичка содржи 1000 мг Arabinoxylan compound

 

4 х 1 табл. за време на оброк

или

1 кесичка растворена во вода по оброк

ПАПАЈА 35

Ферментиран препарат од органско одгледани зрели плодови, листови и семе на зелена папаја и екстракт од калинка.

 

Една капсула дневно, се зема после оброк.ЗЕЛЕНА МАГМА

Исушен сок од млади органски одгледани листови на јачмен, добиена со специјална spray - dry постапка патентирана од Д-р. Yoshide Hagiwara, и претставува идеална функционална храна во која содржаните активни материи се во совршена рамнотежа и поради избалансираниот сооднос имаат силно синергистичко дејство.

 

Пакувања: 8о гр

 

Два до три пати дневно по една кафена лажичка растворена во 150ml ладна вода или овошен сок, на гладно 30 мин. пред јадење во период од три месеци.

( Не мешајте со топла вода или чај, бидејки топлината ги уништува активните ензими)

 

 АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ - TEXAS ORGANICS

Алое Вера гел/сок на компанијата Texas Organics е висококвалитетен додаток во исхраната добиен со цедење на сокот од цели, органски одгледани листови на Aлое Вера.

Специфична карактеристика е времето од бербата до обработката на листовите кое не е подолго од 4 часа со што се  спречува оксидацијата и разградувањето на природно активните состојки на Алое Вера.

Гел и Сок 946 мл - Три пати по 1 - 3 супени лажици дневно пред јадење во период од три месеци.

(Не мешајте со топла вода или чај, бидејки топлината ги уништува активните ензими).АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ/СОК - LILY OF THE DESERT

Алое Вера Гел и Сок добиени со цедење на целиот лист веднаш по бербата на органски одгледани алое вера листови и збогатено  со   ALOESORB™ - комплекс од алое полисахариди со голема молекуларна тежина (4-7 милиони Далтони) со кои се зголемува  биорасположивоста на активните компоненти од самото алое. Оваа иновативна постапка овозможува максимална апсорпција и на нутритиентите земени преку храна и суплементи.

          Гел и Сок 100% 946 мл. - Три пати по 1-3 супени лажици дневно пред оброк во период од три месеци.

         (Не мешајте со топла вода или чај, бидејки топлината ги уништува активните ензими)