Новости

АКЦИИ ВО СЕПТЕМВРИ / ОКТОМВРИ !

 АКЦИЈА Папаја 35, 60 таблети/пакување: -20% !!!     

 

 

повеќе

NATTO NKCP

Јапонската компанија Daiwa Pharmaceutical го произведе Natto NKCP natokinaza - стандардизиран екстракт од natto bacillus култура (bacillope ...

повеќе

БИОБРЕН МГН-3 - БАЗИЧНИ И КЛИНИЧКИ СТУДИИ

Јапонската компанија Daiwa Pharmaceutical постојано вложува во научни истражувања. Затоа, Био Бран/МГН-3 е еден од нај ...

повеќе

1. Бесплатни совети со фармацевт и лекар:


     - Закажете лична средба 
     - Консултирајте се на телефон: 02-3110-951, 071-39-93-83
     - Прашајте по e-mail: contact@natura-plus.net

 

2. Изработка на индивидуален програм за исхрана

        Нека храната твоја биде лек, и нека твој лек биде храната

Хипократ

    Стручниот тим на Натура Плус при изработката на режимот за исхрана, го практикува принципот на индивидуален пристап кон секој човек, бидејќи сите ние имаме различен метаболизам и различни генетски предиспозиции кон одредени заболувања.