Новости

ЗАКАЖЕТЕ СРЕДБА СО ИНСТРУКТОР ЗА ЗДРАВА ИСХРАНА

повеќе

БИОБРЕН МГН-3 - БАЗИЧНИ И КЛИНИЧКИ СТУДИИ

повеќе

NATTO NKCP

повеќе

АКЦИИ ВО СЕПТЕМВРИ / ОКТОМВРИ !

повеќе

ЗАКАЖЕТЕ СРЕДБА СО ИНСТРУКТОР ЗА ЗДРАВА ИСХРАНА

Стручниот тим на Натура Плус при изработката на режимот за исхрана, го практикува принципот на индивидуален пристап кон секој човек, бидејќи сите ние имаме различен метаболизам и различни генетски предиспозиции кон одредени заболувања.

Цена: 650 ден

 

 Дополнителни информации >>>



БИОБРЕН МГН-3 - БАЗИЧНИ И КЛИНИЧКИ СТУДИИ

Јапонската компанија Daiwa Pharmaceutical постојано вложува во научни истражувања.
Затоа, Био Бран/МГН-3 е еден од најистражуваните природни имуномодулатори за кој се направени преку 30 базични и клинички испитувања.
Како додаток во исхраната се потврдува неговата ефикасност во:
-намалување на несаканите ефекти од хемо и радио терапија
-карциноми (сите видови и фази во комбинација со класична терапија)
-намалуванје на болки во терминалната фаза
-вирусни инфекции
-бактериски инфекции
-сите состојби на намален имунитет
-подобрување на општата здравствена состојба
-воспалителни реакции
-дијабетес
Сите испитувања и досегашната долгогодишна пракса ја потврдуваат реченицата на проф. prof. M. Ghoneum од Drew University of Medicine and Science:
„Повеќе од триесет години ги истражувам природните имуномодулатори, и БИО БРАН/МГН-3 е најмоќниот природен имуномодулатор што сум го тестирал до сега!“

 




NATTO NKCP

Јапонската компанија Daiwa Pharmaceutical го произведе Natto NKCP natokinaza - стандардизиран екстракт од natto bacillus култура (bacillopeptidase F) во мали таблети без мирис, отстранет витамин К, не содржи ГМО, овозможувајќи сите да можеме да уживаме во бенефитот на natto!

 

Повеќе >>> 



АКЦИИ ВО СЕПТЕМВРИ / ОКТОМВРИ !

- АКЦИЈА од 25.09.2017 до 31.10.2017:

   ЗЕЛЕНА (GREEN) МАГМА 80 гр. -10% за едно парче,

    -20% за нарачка на 2 парчиња !!!     

-  АКЦИЈА на ограничени количини во нашето претставништво: 

  • Алое сок 100% Lily of the Desert 946ml
  • НАТТО НКЦП 60 тбл 

Јавете се за попустите кои се од 20% и повеќе !!!